Время и Стекло – одна з найбільш успішних формацій українського шоу-бізнесу. Завдяки Потапу Надя Дорофєєва та Позитив стали завсідниками практично кожної студентської або шкільної дискотеки, корпоративу і, можливо, навіть дитячого ранку. Музиканти багато гастролюють по Україні, а також успішні в інших починаннях. Так, у Наді крім роботи в групі є ще відеоблог і власний магазин So Dodo. А Позитив виступає в складі групи Mozgi і займається саундпродюсуванням.

Вчора, 24 червня, Надя Дорофєєва та Позитив провели великий кастинг для танцюристів на своє шоу VISLOVO, яке пройде в жовтні цього року в Палаці Спорту в Києві. За день до цього Надя написала на своїй сторінці в Instagram анонс кастингу з даними про те кому, скільки і куди потрібно приходити, щоб спробувати стати частиною команди Время и Стекло.

Відео з тренування учасників відбору з’явилося в Instagram і у Дорофеєвої і у Позитиву. Ось одне з них.

У публікації про відбір Надя Дорофєєва також вказала, що Время и Стекло шукають не тільки танцюристів, а й B-boys (брейкери – прим. ред.), Флексерів, скейтерів, ролерів та акробатів. Так що, схоже, шоу планується дійсно грандіозне.

Інформацію надав партнер Європа-плюс Clutch.ua