Телеканал 1 + 1 продовжує знімати 16-серійний серіал «Великі Вуйки», і команда проекту ділиться новими подробицями очікувану комедію. Так, стало відомо, що одну з нових героїнь, з якими вуйки зустрінуться в Києві, зіграє відома українська співачка, актриса і телеведуча Надія Мейхер.

У спін-офф улюблені герої відомого серіалу виявляються в нових обставинах – гуцули з села «Великі Вуйки» покинуть рідні Карпати і поїдуть шукати пригоди в столиці. Однією з сюжетних ліній серіалу стане історія любові головного вуйка Івана, якого грає Юрій Горбунов. У другому сезоні «последнего москаля» Петрук втік з-під вінця і залишив свою наречену Галину. Але в Києві гуцула чекатиме нова Галина, яку і зіграє Надія Мейхер. Для актриси це стане першою роллю в комедійному серіалі. Надія зізнається, що давно мріяла спробувати себе саме в жанрі комедії.

«У серіалі “Великі Вуйки” практично у кожного героя є своя родзинка, над якою можна посміятися. І моя героїня теж часто потрапляє в комічні ситуації. Галина працює касиром в «Укрзалізниці». Вона жінка самотня – без сім’ї і дітей, хоча їй вже близько сорока років. Галина вже давно втратила надію в серйозних відносинах, та й взагалі в почутті любові. Але, схоже, доля приготувала їй несподіваний подарунок «, – розповідає Надія Мейхер про свою героїню.

Юрій Горбунов, який крім того виступає креативним продюсером серіалу, додає:

«Я випадково побачив Надю на екрані, і мені здалося, що на роль Галини вона ідеально підійде. Надія два рази була на пробах в різних сценах, і вона прекрасно увійшла в роль. Зараз ми вже знімаємо серіал і розуміємо, що наша пара Івана та Галини дійсно буде цікавою », – коментує Юрій.

Інформацію надав партнер Європа-плюс Clutch.ua.