Українська співачка Настя Каменських одна з найпопулярніших зірок нашого шоу-бізнесу. Після весілля з продюсером Потапом уваги до її персони здається стало тільки більше. Одружилися Каменських і Потап через 13 років після початку спільної роботи. Весілля відбулося в заміському столичному ресторані, розташованому в Голосіївському районі Києва. На торжестві бути присутнім більшість зірок українського шоу бізнесу. Після повернувшись з медового місяця, який молодята провели в теплих краях, артисти одразу вирушили на гастролі.

Зараз багато підписників зірки підозрюють, що вона вагітна від чоловіка.

Сьогодні, 27 червня, Настя Каменських опублікувала в своєму Instagram новий знімок. На ньому співачка відображена у свого суддівського крісла на шоу Х-Фактор. На Насті – бежеву сукню, що облягає фігуру з глибоким декольте, яке відмінно підкреслює пишний бюст співачки. Волосся укладені в хаотичні кучері, а макіяж в нюдових тонах доповнює загальний стиль образу.

Шанувальники почали обговорювати фото: «Щось груди занадто виросли на сонці, в червні в купальнику геть були НЕ ті форми», «Незаконно бути такою гарною», «Настюша, ти виглядаєш просто супер», «Господи, яка ж красива! Краса країни! », «Карколомна ».

Інформацію надав партнер Європа-плюс Clutch.ua.