Російська співачка Ольга Бузова шокувала публіку неадекватною танцем.

Російська співачка Ольга Бузова звикла епатувати публіку. Артистка постійно провокує глядачів новими знімками та відео, які регулярно публікує на своїй сторінці в Instagram. Зараз популярна артистка перебуває в Туреччині, де за інформацією прес-служби, дає концерти і відпочиває. Після чергового виступу співачка вирушила на пляж, де були зроблені кілька знімків в купальнику і знято відео, які викликали шквал критики в Мережі.

Сьогодні, 14 червня, Ольга Бузова опублікувала в своєму Instagram нове відео. На ньому вона танцює під власну композицію Водица в водах моря в Туреччині. Виглядає виконання висьма безглуздо і навіть неадекватно. Деякі підписники припустили, що записала артистка це відео перебуваючи під дією заборонених речовин.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ольга Бузова (@buzova86)

«Ви пам’ятаєте про мій флешмоб. Під мою пісню вам більше подобається знімати відео в воді, тому всі, хто на морі або з водицею, знімайте себе і ставте хештег # водица_флешмоб. Переможців оголошу через місяць, і за традицією кращі будуть у мене в стрічці або Сторіс », – написала Бузова.

Ось як прокоментували її танець деякі підписники:

Інформацію надав партнер Європа-плюс Clutch.ua