Днями Діма Коляденко запропонував Ірині Білик стати його дружиною. Знову.

Українська співачка Ірина Білик стала все частіше потрапляти на очі публіці зі своїм колишнім коханим Дімою Коляденком. У соцмережах у артистки стали з’являтися фотографії з хореографом і тоді ще більше фанатів артистки стали підозрювати недобре. Днями Діма Коляденко приголомшив фанатів несподіваним вчинком. На на заході Miss Blonde Ukraine-2019 хореограф разом зі співачкою виступали в якості запрошених гостей. Прямо під час концерту Діма Коляденко опустився на одне коліно перед екс-дружиною та подарував їй каблучку з діамантом. Також він зізнався їй у коханні і знову запропонував їй вийти за нього заміж.

Діма Коляденко запропонував Ірині Білик вийти за нього заміж
Діма Коляденко запропонував Ірині Білик вийти за нього заміж

Вчора, 2 червня, Ірина Білик опублікувала в своєму Instagram новий знімок. На ньому вона знову таки зображена з колишнім коханим Дімою Коляденко. На фото хореограф годує співачку з рук, судячи з усього, устрицями. Виглядає парочка дуже мило і кумедно.

Діма Коляденко та Ірина Білик одружаться?
Діма Коляденко та Ірина Білик одружаться?

“Діма, з твоїх рук навіть Любов-Яд. PS. А як ви думаєте, що я відповіла Дімі на його чергову пропозицію стати його дружиною?” – написала Білик.

Шанувальники почали прикидати варіанти: «Звичайно так! Ви дуже гармонійні разом», «А як же ваш чоловік з яким у вас другий синочок?», «Шо, знову?», «Відповіла, що пізно вже! Зараз я належу іншому чоловікові і безмірно щаслива цього!», «Сподіваюся, що ні», «Відповіли, що подумаєте. Ви створені одне для одного”.

Інформацію надав партнер Європа-плюс Clutch.ua.