Дочка відомої української співачки Маша Полякова на сторінці в Instagram часто ділиться фотографіями повсякденного життя, подорожей і цікавих заходів. Цього разу вона опублікувала знімок з фестивалю блогерів і написала: «Прямо зараз я в Дніпрі на фесті блогерів. Тут дуже багато блогерів з усіх міст України. Ткож завтра ми будемо виступати на центральній площі Дніпра, я також буду там співати, тому всіх чекаю».

Однак багато підписників неприпустимо відреагували на заяву 14-річної дівчинки, написавши, що вона погано співає. При цьому користувачі не соромилися у виразах і навіть ображали Машу.

Маша Полякова

На захист підлітка виступила мама Оля Полякова. написавши гнівний, але дуже влучний коментар: «Маша, якби я слухала всіх доброзичливців в житті, я б сиділа зараз у Вінниці і строчила коменти з закритих акаунтів, під постами зірок і їхніх дітей, виливаючи на них свою сіру невдале життя!!!!

Але я вибрала інший шлях, навчання, розвитку і щоденної праці, той шлях, яким ти зараз ідеш!!!! Так що йди і не оглядайся на шипіння невдах, цей саунд завжди за спиною у успішних, і секрет в тому, що шипіння потім переростає в захоплений гул!!!»

Крім цього, Полякова додала: «І заблокуй зараз же цих тварюк».

Інформацію надав партнер Європа-плюс Clutch.ua.