Українська співачка Слава Камінська та її чоловік пластичний хірург Едгар незабаром перестануть бути законним подружжям.

Чутки про те, що Слава Камінська та її чоловік Едгар, який працює пластичним хірургом раз у раз спливали в Мережі. З 2014 року, коли вони одружилися і у них народився первісток Леонард, парочку регулярно то «розводять», то «одружують» шанувальники. Однак днями все стало серйозніше, ніж просто чутки. Стало відомо, що на сайті Подільського районного суду з’явилася заява про розлучення подружжя. Едгар Камінський подав на розлучення 19 квітня 2019 року. Перше слухання відбудеться 12 червня 2019 року.

Як стало відомо виданню Clutch з анонімного джерела, в сімейному житті на перший погляд зразкової сім’ї українського шоу-бізнесу вже давно все було не так добре, як здавалося. Так, інсайдер розповів журналістам, що подейкували, ніби Едгар Камінський шукав собі дружину, яка допоможе побудувати кар’єру. Наближені люди кажуть, що до весілля зі Славою він залицявся до режіссерки Ксенії Бугримової, але норовиста дівчина не піддалася на провокації.

Інсайдер розповів, що за їх спільне життя неодноразово ходили чутки про розбіжності між подружжям і про розлучення.

Відзначимо, що спільні фотографії у Камінських в останній раз були помічені в Instagram на Великдень 28 квітня. Після цього подружжя не з’являлися один у одного в соціальних мережах.

Інформацію надав партнер Європа-плюс Clutch.ua.