В ексклюзивному інтерв’ю програмі «Ранок з Україною», яка виходить по буднях на каналі «Україна», автор хіта Lost on You, популярна американська співачка LP зізналася, чи не шкода їй віддавати свої пісні іншим артистам. До того, як презентувати хіт Lost on You, співачка вже випустила два альбоми. Але попередні її пісні такими популярними не стали.

«Вони просто не звучали на радіо, – пояснює LP в ефірі каналу «Україна». – Я не хочу думати, що з самими піснями було щось не так. У мене була композиція Into the Wild, яку використовували в рекламі. Все одно я вважаю, що мені пощастило. Я маю можливість заробляти гроші і написанням пісень, і своїм співом».

Дійсно Лаура написала багато пісень іншим артистам – Ріанні, Агілері. Співачка зізнається, що віддавати свої композиції абсолютно не шкода.

LP розповіла про свою популярність

«Коли ти знаєш, як цей бізнес влаштований, то до цього ставишся нормально. Якщо хтось з артистів має приголомшливий успіх і хоче заспівати твою пісню – це чудово. Треба продовжувати писати їх, все одно ти не зможеш все заспівати. А пісні повинні жити», – розповіла в «Ранку з Україною» співачка.

Втім, багато артистів кажуть, що створити шедевр можна, тільки переживши негативний досвід. Так було з піснею Lost on You, коли LP розійшлася зі своєю колишньою дівчиною. Тепер у Лаури нова любов, в особистому житті все прекрасно. Але шанувальники переживають за її нові хіти.

«О, не варто! Я пережила чимало трагедій і мала досить драм, щоб писати ще хіти, – каже Лаура Перголіцці. – Іноді створення пісень для мене, як для актора. Є ж багато актрис, які в реальному житті не переживали того, що глядач бачить на екрані. Але від цього гра не менш талановита. Однак часто саме досвід дає тобі можливість отримати ті емоції, які і допомагають у творчості».

Інформацію надав партнер Європа-плюс Clutch.ua.