Співачка Світлана Лобода поділилась світлиною з концерту группи Rammstein

Останні півтора року ходять чутки про роман української співачки Світлани Лободи з солістом німецької рок-групи Rammstein Тіллем Ліндеманном. Пара неодноразово потрапляла разом в об’єктиви папараці і виходила разом у світ. Крім того, вони регулярно підігрівають інтерес до своїх стосунків у соціальних мережах.

Наприклад, недавно Лобода похвалилася подарунком від Ліндеманна, назвавши його своїм улюбленим. Це лише підтверджує припущення шанувальників про любовний зв’язок артистів.

 

А вчора, 28 травня, Лобода особисто відвідала концерт гурту Rammstein. Про це вона повідомила на своїй офіційній сторінці в Instagram, опублікувавши фотографію Тилля Ліндеманна на сцені. Світлину вона скромно підписала: “Початок”.

Шанувальники вирішили, що це відповідь Світлани Лободи на публічне визнання в почуттях з боку рокера. Цілком ймовірно, що в цей момент він виконував пісню, яку присвятив українській співачці.

Нагадаємо, що в тексті пісні «Diamant» Ліндеманн називає Лободу жінкою, яка «змусила світ навколо потьмяніти». Він співає, що хоче завжди бачити лише її і готовий на все, щоб бути поруч.

Інформацію надав партнер Європа-плюс Clutch.ua.